Notícies‎ > ‎

Lectura Jornades Doctorals

9 de gen. 2014, 14:43 publicada per Jordi Fernandez   [ actualitzat el 16 de gen. 2014, 7:36 ]

Lactual  versió  del  treball  LA  GESTIÓ  ELA  EVOLUCIÓ URBASTICAEL CAS D’ARENYS DE MAR constitueix la revisió i posada al dia del llibre publicat amb el mateix nom, que constituïa la tesi doctoral de Miquel Fané i Torrent, llegida i aprovada amb la qualificació de cum laude. el 1993.

 

Aquest treball revisat, va esser presentant en la obertura de les primeres Jornades Doctorals organitzades pel Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la U.P.C. i el Departament de Doctorat de la E.T.S.A.B.

 

Lacte fou presentat pel cap del Departament i després de la conferència del Dr. Miquel Fané, consistent en un extracte del treball, el Dr. Joaquim Sabaté feu una breu valoració de part analítica i la part propositiva del treball i obrí un col·loqui en el que intervingueren, els doctors Estanislau Roca, Ángel Martín, Carles Llop, Miquel Domingo i Miquel Corominas, incidint, entre altres coses en l’existència del fet urbà “Maresme- Ciutat, el problema de la relació planejamen- gestió, la necessitat d'introduir la variable temps en el planejament i la importància del treball com a document que conte molta informació ja històrica que cal que no es perdi cara a posteriors treballs que es puguin realitzar.


Barcelona, a 8 de gener de 2013

            Podeu veure la lectura feta clicant a la següent imatge:https://drive.google.com/file/d/0Bz9CBWDTZbLXY0dzNlVoRUhvcEk/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0Bz9CBWDTZbLXNmtlMkEzOTU0c0U/edit?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0Bz9CBWDTZbLXcmExSEZuQ1l1T28/edit?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0Bz9CBWDTZbLXRHlDOTlJUjNXUEE/edit?usp=sharing

Totes les fotografies 
© David Castanyeda