Notícies‎ > ‎

Modificació Puntual Torrent Malet

1 de juny 2020, 12:53 publicada per Jordi Fernandez   [ actualitzat el 1 de juny 2020, 13:20 ]

El sector del Torrent Malet és un dels darrers sectors desenvolupats al terme municipal de Premià de Mar, i està situat a l'extrem de ponent del municipi, al costat dels de Premià de Dalt i del Masnou. Es un sector pensat per a usos industrials, terciari, d'oficines i d'equipaments, és a dir, usos no residencials, per tal de completar l'oferta d'activitats del municipi. 

La zona oest del sector està previst per a usos d'oficines. La ubicació de les oficines és complexa, perquè requereix una situació central respecte dels nuclis urbans respectius, no prosperant en zones perifèriques, excepció feta d'aquelles poblacions amb un nombre d'habitants important o molt important. 

Es proposa, doncs, un canvi d'ubicació dins del propi sector, però en l'extrem oposat, sobre l'alineació de la Gran Via, el carrer principal de Premià de Mar, i futura prolongació de la part nord del Masnou. Amb aquest canvi es pretén facilitar la necessària accessibilitat dels usos proposats, en un contenidor de volumetria definida, mantenint el tipus d'ordenació. 

Cliqueu a les imatges de la dreta per engrandir-les.

Cliqueu aquí per accedir a la fitxa curricular complerta.
https://drive.google.com/file/d/12pzHqbKM58rL1Qp6KTjmDiuo7aw40m-J/view?usp=sharing

https://sites.google.com/a/dauonline.com/dauonline/noticies/_draft_post-21/0878-TorrentMalet-topo-150.jpg

https://sites.google.com/a/dauonline.com/dauonline/noticies/_draft_post-21/0878-TorrentMalet-prop-150.jpg

Comments