Notícies‎ > ‎

Nova instal·lació fotovoltaica a les nostres oficines

1 d’abr. 2021, 20:37 publicada per Jordi Fernandez   [ actualitzat el 1 d’abr. 2021, 21:20 ]

L'any 2018 fou aprovat el RDL15/2018, el qual elimina l'anomenat "impost del sol" i facilitat la tramitació per a la instal·lació de sistemes solars fotovoltaïcs per a l'autoconsum instantani. 

A DAU SLP estem molt cofois d'haver instal·lat un sistema d'autoconsum de tipus instantani amb compensació d'excedents a les nostres oficines, de 5kw de potència màxima, el qual ens permet que bona part de l'activitat que durant el dia es fa a les nostres oficines consumeixi energia  que ha estat auto-generada a les pròpies instal·lacions. 

Es tracta d'un camp solar d'orientació fixa que consta de 15 mòduls solars de 340w cadascun fixats mecànicament sobre estructura de formigó lleuger i un inversor de tipus monofàsic model Sunny Boy 5.0 de SMA Ibérica. La producció anual màxima estimada és de 7.786kwh, amb els pics de producció situats d'abril a agost. L'energia excedentària del sistema solar serà parcialment compensada segons el RD244/2019.

Això permet que la nostra activitat sigui més sostenible i responsable, tot generant un menor impacte a l'entorn i un estalvi econòmic. 

La instal·lació ha estat dissenyada i executada per:

https://sites.google.com/view/bancells/inici

empresa instal·ladora mataronina dedicada al disseny, instal·lació i manteniment de sistemes solars fotovoltaics, tant d'autoconsum instantani com d'emmagatzematge o bé aïllat. 

Cliqueu a les imatges per engrandir-les. 


https://drive.google.com/file/d/1GqSZlqvi8ApV4qzST4tp8pcQkNaHeLIN/view?usp=sharing
© Bancells Ecotècnics

https://drive.google.com/file/d/1DwFke-uZpt0Dl0M2hXa3dwlxRCB63TQJ/view?usp=sharing
© Bancells Ecotècnics

https://drive.google.com/file/d/1eeDN7WLBcbEneY9_UpAjKhT9vLGhwrg1/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1Pi-btWGAwN5wV2zhm1hztBqTkjXblJ6w/view?usp=sharing
Comments