Notícies‎ > ‎

Obres per a la re-urbanització d'una part de l'àmbit dit "La Bolera" de Caldes de Montbui

10 de gen. 2020, 15:16 publicada per Jordi Fernandez   [ actualitzat el 10 de gen. 2020, 15:37 ]

Han esat adjudicades a Despatx d'Arquitectura i Urbanisme SLP les tasques per a la redacció del projecte d'obres per a la re-urbanització d'una part de l'àmbit dit "La Bolera" de Caldes de Montbui. 

Es tracta d'una part del que, al seu dia, va constituir el primer "eixampla" del nucli històric de Caldes de Montbui, amb una superfície viària total de 3.867 m²

Caldrà fer una posta al dia de les seves instal·lacions, soterrant totes aquelles que sigui necessari, es farà la renovació dels seus paviments i la re-ordenació del seu mobiliari urbà i senyalització. 

L'actuació s'abordarà en tres fases

- Una primera fase que comprendrà una part del carrer Buenos Aires, el carrer Santo Domingo, el carrer d'Aparici i una part del carrer de Moreño. 

- Una segona fase que comprendrà el carrer Migdia, una altra part del carrer Buenos Aires i la resta del carrer de Moreño. 

- Una tercera fase que comprendrà el carrer Lawrence. 

La informació de partida serà l'aixecament topogràfic de l'àmbit, que es complementarà amb un estudi de caracterització de sòls i un geo-radar per saber la localització dels serveis soterrats actualment existents. 

Cliqueu a les imatges de la dreta per engrandir-les.
https://drive.google.com/file/d/1Fk1gfMsFJmOZCh0KpNhACLJ7mHtnR7s6/view?usp=sharinghttps://drive.google.com/file/d/1ZpSABOMcZkvSb7Kx3YYHWrG3zCUbfTnq/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/16EOQeLAIQeXupm5O_oXBhErOvdMd79jv/view?usp=sharing
Comments