Notícies‎ > ‎

Tres noves direccions d'obra d'edificació

10 de nov. 2018, 0:46 publicada per Jordi Fernandez   [ actualitzat el 10 de nov. 2018, 1:07 ]

En data agost de 2018 es varen donar per endegades les obres per al bastiment d'un habitatge unifamiliar a la Riera de Sant Pere número 136 de Premià de Dalt. Fet el micro-pilotatge previst, en aquests moments s'estan executant les riostres de la fonamentació, prèviament a l'execució dels murs de càrrega de l'edifici. 

Cliqueu aquí per accedir a la fitxa curricular complerta


També en data agost de 2018 es donaren per encetades les obres per a la rehabilitació de l'edifici dit "Can Salomó" de Premià de Mar, quin objectiu és l'actuació necessària a l'edifici per tal de poder-lo destinar a acollir entitats genèriques premiarenques destinades a activitats diverses (socials, culturals, esportives, etc.). En aquests moments s'està executant la nova fonamentació i estructura de l'edifici, paral·lelament a les demolicions previestes al projecte. 

Cliqueu aquí per accedir a la fitxa curricular complerta. 

En data novembre de 2018 s'han donat per iniciades les obres per a la reforma interior de l'habitatge entre mitgeres situat al carrer de les Torres número 8 de Sant Joan Despí

Aquesta proposta inclou la restauració de la façana principal de l'edifici i la creació d'una piscina a pati inteior de l'edifici. 

Cliqueu a les imatges per a engrandir-les.
https://drive.google.com/file/d/1dMUtLP7QGKKTHPjQ09TGTM5ENEEUKuK5/view?usp=sharing
Sant Pere, 136 de Premià de Dalt


https://drive.google.com/file/d/1UKNvDuFfq2F7Xl1h4dI6NB8HlurZCny3/view?usp=sharing
Casa dita Can Salomó de Premià de Mar


https://drive.google.com/file/d/1BiFI1Pf5ohGJ2unsTT8_wDhB-wIFBJFS/view?usp=sharing
Carrer de les Torres, 8 de Sant Joan Despí
Comments