Aprovacions definitives dels Projecte de Reparcel·lació i Projecte d'Urbanització de la UASU-7 "El Cònsol" d'Arenys de Mar

Fecha de publicación: Jun 08, 2015 4:26:45 AM

Cliqueu aquí per anar a la fitxa curricular complerta del Projecte d'Urbanització.

Cliqueu sobre les imatges per engradir-les.

El projecte d'urbanització té per objecte la definició de les obres de re-urbanitació de la UASU. Aquest document proposa tres fases d'execució diferenciades, amb una actuació urgent al carrer de Les Adelfes. El Pressupost d'Execució Material de les obres d'urbanització compreses dins de l'àmbit del projecte és de 1.815.253,72€.

El projecte de reparcel·lació té per objecte la regularització de les parcel·les i la cessió de sòls públics de la UASU. A partir de setembre de 2011 aquesta reparcel·lació ja no és només econòmica. La superfície total és de 44.326,42m², dels quals 26.205,67m² corresponen a les parcel·les privades existents, i els 18.120,75m² restants s'atribueixen a les restes de finques originàries.

En data 30 d'abril de 2015, l'Ajuntament d'Arenys de Mar va resoldre les aprovacions definitives dels Projectes de Reparcel·lació i Projecte d'Urbanització de la Unitat d'Actuació en Sòl Urbà númer 7 "El Cònsol" d'Arenys de Mar, així com fer les respectives publicacions de les resolucions.

Cliqueu aquí per anar a la fitxa curricular complerta del Projecte de Reparcel·lació.