Rehabilitació de "Can Salomó" de Premià de Mar

Fecha de publicación: Aug 04, 2017 9:39:2 AM

Cliqueu aquí per anar a la fitxa curricular complerta.

A l'edifici secundari es proposa una sala polivalent. I entre ambdós edificis es situa un nou cos de serveis i distribuïdor, adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

A l'edifici principal es proposen una sèrie de sales polivalents per a usos de distintes entitats genèriques premiarenques destinades a activitats diverses (socials, culturals, esportives, etc.), una escala de comunicació amb la planta superior i un magatzem. Amb la instal·lació d'uns envans mòbils, aquest espai es pot dividir en distintes estances, alhora que pot funcionar també com una sola sala polivalent.

Es tracta d'un edifici catalogat com a Bé Cultural d'Interès Local (BCIL) pel vigent Catàleg del Patrimoni Arquitectònic Ambiental Històric de Premià de Mar. Es planteja la recuperació de la volumetria originària de l'edifici, així com una reconstrucció de la façana de l'edifici principal, hores d'ara molt modificada. Es mofifica també la façana Nord-oest, actualment amb aspecte de paret mitgera i sense obertures.

Redactat el Projecte Bàsic per a la rehabilitació de l'edifici dit "Can Salomó", situat al carrer de la Plaça número 65, a la cantonada amb el carrer d'Enric Granados, de Premià de Mar.

Cliqueu a les imatge per engrandir-les.