Tres noves direccions d'obra d'edificació

Fecha de publicación: Nov 10, 2018 8:46:14 AM

En data novembre de 2018 s'han donat per iniciades les obres per a la reforma interior de l'habitatge entre mitgeres situat al carrer de les Torres número 8 de Sant Joan Despí.

Cliqueu aquí per accedir a la fitxa curricular complerta.

També en data agost de 2018 es donaren per encetades les obres per a la rehabilitació de l'edifici dit "Can Salomó" de Premià de Mar, quin objectiu és l'actuació necessària a l'edifici per tal de poder-lo destinar a acollir entitats genèriques premiarenques destinades a activitats diverses (socials, culturals, esportives, etc.). En aquests moments s'està executant la nova fonamentació i estructura de l'edifici, paral·lelament a les demolicions previestes al projecte.

Cliqueu aquí per accedir a la fitxa curricular complerta

En data agost de 2018 es varen donar per endegades les obres per al bastiment d'un habitatge unifamiliar a la Riera de Sant Pere número 136 de Premià de Dalt. Fet el micro-pilotatge previst, en aquests moments s'estan executant les riostres de la fonamentació, prèviament a l'execució dels murs de càrrega de l'edifici.

Casa dita Can Salomó de Premià de Mar

Sant Pere, 136 de Premià de Dalt

Cliqueu a les imatges per a engrandir-les.

Aquesta proposta inclou la restauració de la façana principal de l'edifici i la creació d'una piscina a pati inteior de l'edifici.

Carrer de les Torres, 8 de Sant Joan Despí