Obres per a la re-urbanització d'una part de l'àmbit dit "La Bolera" de Caldes de Montbui

Fecha de publicación: Jan 10, 2020 11:16:51 PM

Caldrà fer una posta al dia de les seves instal·lacions, soterrant totes aquelles que sigui necessari, es farà la renovació dels seus paviments i la re-ordenació del seu mobiliari urbà i senyalització.

L'actuació s'abordarà en tres fases:

Es tracta d'una part del que, al seu dia, va constituir el primer "eixampla" del nucli històric de Caldes de Montbui, amb una superfície viària total de 3.867 m².

Han esat adjudicades a Despatx d'Arquitectura i Urbanisme SLP les tasques per a la redacció del projecte d'obres per a la re-urbanització d'una part de l'àmbit dit "La Bolera" de Caldes de Montbui.

- Una tercera fase que comprendrà el carrer Lawrence.

La informació de partida serà l'aixecament topogràfic de l'àmbit, que es complementarà amb un estudi de caracterització de sòls i un geo-radar per saber la localització dels serveis soterrats actualment existents.

- Una segona fase que comprendrà el carrer Migdia, una altra part del carrer Buenos Aires i la resta del carrer de Moreño.

- Una primera fase que comprendrà una part del carrer Buenos Aires, el carrer Santo Domingo, el carrer d'Aparici i una part del carrer de Moreño.

Cliqueu a les imatges de la dreta per engrandir-les.