Iniciades les obres per a la reparació de la coberta de la nau del carrer Oceania núm.8 de Sant Antoni de Vilamajor

Fecha de publicación: Jun 24, 2021 8:1:33 AM

L'exposiciió a la intempèrie de la coberta fa que tots els materials estiguin sotemesos a un elevat sla tèrmic, afavorint elevades dilatacions i contraccions i una fatiga dels materials encarregats de la impermeabilització.

La coberta és de tipus pla i està formada per peces de xapa corbada tipus sandwich d'acer galvanitzat, i també per lluernaris de policarbonat. La recollida d'aigües es fa per dos tipus de canals planes, també de xapa d'acer galvanitzat.

Es tracta d'un edifici industrial amb una superfície construïda de 12.126m², el qual fou bastit l'any 2004 en un solar de 18.505m². Està format per una planta baixa destinada a la producció i una planta altell destinada a magatzem i oficines. La coberta té una superfície de 8.966m².

En data juny de 2021 han estat iniciades les obres per a la reparació de la coberta de la nau del carrer Oceania núm.8 de Sant Antoni de Vilamajor

Es proposa el canvi de peces de policarbonat dels lluernaris, refer pendents de les canals i renovar la impermeabilització de la totalitat de les juntes de les peces de la coberta. Les obres s'han iniciat pel canvi de les peces de policarbonat.

Cliqueu aquí per a la fitxa curricular complerta

Cliqueu a les imatges per ampliar-les