Nova instal·lació fotovoltaica a les nostres oficines

Fecha de publicación: Apr 02, 2021 3:37:32 AM

A DAU SLP estem molt cofois d'haver instal·lat un sistema d'autoconsum de tipus instantani amb compensació d'excedents a les nostres oficines, de 5kw de potència màxima, el qual ens permet que bona part de l'activitat que durant el dia es fa a les nostres oficines consumeixi energia que ha estat auto-generada a les pròpies instal·lacions.

L'any 2018 fou aprovat el RDL15/2018, el qual elimina l'anomenat "impost del sol" i facilitat la tramitació per a la instal·lació de sistemes solars fotovoltaïcs per a l'autoconsum instantani.

© Bancells Ecotècnics

La instal·lació ha estat dissenyada i executada per:

Es tracta d'un camp solar d'orientació fixa que consta de 15 mòduls solars de 340w cadascun fixats mecànicament sobre estructura de formigó lleuger i un inversor de tipus monofàsic model Sunny Boy 5.0 de SMA Ibérica. La producció anual màxima estimada és de 7.786kwh, amb els pics de producció situats d'abril a agost. L'energia excedentària del sistema solar serà parcialment compensada segons el RD244/2019.

Això permet que la nostra activitat sigui més sostenible i responsable, tot generant un menor impacte a l'entorn i un estalvi econòmic.

© Bancells Ecotècnics

Cliqueu a les imatges per engrandir-les.

empresa instal·ladora mataronina dedicada al disseny, instal·lació i manteniment de sistemes solars fotovoltaics, tant d'autoconsum instantani com d'emmagatzematge o bé aïllat.